Program: L-V: 09:00 - 18:00 / S: 10:00 - 15:00 info@universalstone.ro
Piatra Naturala
Transport rapid în toată țara 24/48 h
+40 722 942 544

piatră naturală

Termeni si conditii

1.Generalitati
Daca aveti in vedere sa construiti, sa renovati sau sa adaugati un plus de eleganta si rafinament, caminului dumneavoastra va invitam sa studiati oferta firmei noastre.
Univ Stone Arg SRL, este o firma din Pitesti infiintata in anul 2013 ce isi doreste sa aduca si sa comercializeze piatra naturala de calitate la preturi accesibile.
 
Importam direct si comercializam o gama variata de piatra naturala.
 
De asemenea firma noastra va poate livra la comanda in mai multe variante  si dimensiuni:  blaturi, pervazuri, scari, profile si ancadramente geamuri, seminee si coloane.
 
Echipa noastra va sta la dispozitie pentru ca dumneavoastra sa faceti alegerea ideala in ceea ce priveste tipul de piatra dorita atat din punct de vedere tehnic cat si estetic.
 
 
 
2. Descrierea bunurilor/produselor
 
Tinem sa va aducem la cunostita faptul ca toate descrierile, specificatiile si mostrele transmise prin intermediul curierului sau predate in showroom-ul nostru din Mun.Pitesti, Jud.Arges, str.Oborului, nr.1 sunt prezentate cu titlu informativ si au scopul de a da o reprezentare aproximativa a produselor comercializate de catre noi.
 
Acestea nu pot fi considerate reprezentative intr-un procent de 100% intrucat produsele ce urmeaza a fi livrate sunt obtinute din piatra naturala, iar variatiile de culoare,  textura sau dimensiunea dintre loturile de piatra, neputand fi controlate in mod direct de catre noi sau producator.
 
Date fiind precizate cele de mai sus, cumparatorul declara ca a fost informat si este de acord cu urmatoarele:
 
  • toate descrierile, specificatiile si mostrele transmise prin intermediul curierului sau predate in showroom-ul nostru, sunt prezentate cu titlu informativ;
  • tinand cont de faptul ca produsele sunt naturale, pot exista diferente in ceea ce priveste culoare, textura sau dimensiunea in functie de loturi;
  • va aducem la cunostinta ca toate tipurile de piatra naturala sunt intr-o anumita masura poroase si au nevoie sa fie tratate cu un anumit impermeabilizant in functie de tipul de piatra aleasa;
  • in momentul efectuarii transportului intre depozit si locul de livrare unele produse se pot deteriora (zgarieturi/spargere) astfel incat trebuie acordata o atentie sporita manipularii si transportului de piatra naturala;
  • procentul de deteriorare (zgarieturi/sparturi) conform legilor aplicabile comertului cu piatra naturala, intr-o comanda poate fi de 5 %, procent ce se stabileste din cantitatea livrata, fara ca vanzatorul sa fie obligat la plata unor daune sau despagubiri. In situatia in care procentul mentionat mai sus este depasit, vanzatorul are obligatia de a inlocui produsele deteriorate ce depasesc procentul de 5%.