Program: L-V: 09:00 - 18:00 / S: 10:00 - 15:00 info@universalstone.ro
Piatra Naturala
Transport rapid în toată țara 24/48 h
+40 722 942 544

piatră naturală

Politica de retur

Stimati clienti, conform O.U.G (Ordonanţei de Urgenţă a Guvernului) nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative (publicată în Monitorul Oficial, Partea I nr. 427 din 11.06.2014), va punem la dispozitie urmatorul formular pentru exercitarea dreptului de returnare a produselor in termen de 14 zile calendaristice de la data primirii produsului.

Tinem sa va aducem la cunostinta faptul ca produsele care fac obiectul comenzilor incheiate online cat si in show-room, pot fi returnate fara invocarea unui motiv intr-un termen de 14 zile de la data primirii acestora doar in cazul in care se prezinta in aceeasi stare ca in momentul livrarii.

Inainte de expirarea perioadei de retragere, consumatorul are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, in termen de 14 zile calendaristice incepand de la ziua in care intra in posesia fizica a produsului.
Cheltuielile de returnare sunt suportate de consumator. Este recomandata pastrarea ambalajului original pentru protejarea produselor (cutie, palet, lada ).

Produsul returnat trebuie sa se afle in aceeasi stare in care a fost livrat  Consumatorul este responsabil doar in ceea ce priveste diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionarii acestora, conform art. 14, alin. 3 din OUG 34/2014.

UNIVERSAL STONE va rambursa in cel mai scurt timp contravaloarea produsului (maxim 14 zile calendaristice conform legilor aflate in vigoare) de la data informarii UNIVERSAL STONE de catre consumator asupra deciziei sale de retragere din contract si acceptarea returului.

UNIVERSAL STONE va putea amana rambursarea contravalorii produsului pana la primirea produsului vandut sau pana la primirea unei dovezi conform careia acesta a fost expediat.