Program: L-V: 09:00 - 18:00 / S: 10:00 - 15:00 info@universalstone.ro
Piatra Naturala
Transport rapid în toată țara 24/48 h
+40 722 942 544

piatră naturală

Politica de confidentialitate

1.DISPOZITII GENERALE
 
Scopul acestei politici este sa va explice ce date prelucram, de ce le prelucram si ce facem cu ele atunci cand intrati intr-un raport juridic cu UNIV STONE ARG SRL (spre exemplu, atunci cand achizitionati un produs din show-room sau din magazinul virtual fie atunci cand vizitati acest website).
Prezentele prevederi se completeaza cu Termenii si conditiile aplicabili acestui website.
Suntem constienti ca datele cu caracter personal va apartin, de aceea depunem toate eforturile sa le stocam in siguranta si sa le prelucram cu atentie.
Nu oferim date cu caracter personal unor parti terte fara sa va informam, cu exceptia furnizorului de servicii IT care desfasoara activitati de mentenanta a acestui website, altor destinatari in functie de tipul prelucrarii, astfel cum au fost mentionati in prezenta precum si angajatilor UNIV STONE ARG SRL, care au atributii in prelucrarea datelor cu caracter personal.
Pentru ca datele dumneavoastra sa fie prelucrate in siguranta, am depus toate eforturile sa implementam masuri adecvate pentru a proteja datele cu caracter personal pe care ni le transmiteti.
Pentru desfasurarea activitatilor noastre prelucram date cu caracter personal ale anumitor categorii de persoane fizice.
Acestea pot include date cu caracter personal ale utilizatorilor acestui website, ale clientilor sau ale colaboratorilor/partenerilor contractuali.
Datele cu caracter personal se refera la informatiile referitoare la o persoana fizica identificata sau identificabila, si anume, informatii despre o persoana a carei identitate este fie clara in mod evident, sau poate fi, cel putin, stabilita prin obtinerea unor informatii suplimentare.
In cazul in care datele despre o astfel de persoana sunt prelucrate, aceasta persoana este denumita "persoana vizata" in intelesul legislatiei din domeniul protectiei datelor cu caracter personal.

 

2. SCOPURILE, TEMEIURILE SI CATEGORIILE DE DATE CU CARACTER PERSONAL
 
In conformitate cu prevederile Regulamentului nr. 679 din 27 aprilie 2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE ("GDPR") si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electleiice, datele prelucrate de UNIV STONE ARG SRL pot fi folosite in scopuri, precum:
  1. Executarea contractului de achizitie de marfuri si administrarea relatiei cu clientii, precum si indeplinirea obligatiilor legale, care includ operatiuni precum rezervare/vanzare/derulare comenzi/transport si livrari, derularea platilor, intocmirea documentelor financiar-contabile, dupa caz (temeiul juridic: art. 6 alin. (1) lit. a), b), c) si f) din GDPR, respectiv consimtamantul dumneavoastra, executarea contractului, indeplinirea obligatiilor legale si interesul legitim al UNIV STONE ARG SRL.
 
In cazul achizitiilor efectuate din showroom-ul UNIV STONE ARG SRL, vor fi prelucrate date cu caracter personal, precum nume, prenume, comanda articole si date de plata.
 
  1. Crearea contului de client pe website (temeiul juridic: art. 6 alin. (1) lit a) si f) din GDPR, respectiv consimtamantul dumneavoastra si interesul legitim al UNIV STONE ARG SRL , pentru acest scop, UNIV STONE ARG SRL prelucreaza numele si prenumele si adresa de email.
Aceste date vor fi salvate in baza de date a UNIV STONE ARG SRL.
Aveti posibilitatea de a solicita oricand stergerea datelor dumneavoastra si a contului dumneavoastra de client. In cazul in care plasati o comanda pe site, datele furnizate vor fi prelucrate in scopul desfasurarii procesului de vanzare.
 
  1. Crearea contului de client in vederea asigurarii unei gestiuni interne eficiente prin intermediul utilizarii unor aplicatii specifice care contin date despre clientii nostri (temeiul juridic: art. 6 alin. (1) lit b) si f) din GDPR, respectiv executarea unui contract sau efectuarea demersurilor necesare la cererea persoanei vizate inainte de incheierea contractului si interesul legitim al UNIV STONE ARG SRL.
  2. Administrarea si mentenanta acestui website, care presupune si utilizarea de cookies, astfel incat sa asiguram interactiuni rapide si facile intre utilizatori si website (temeiul juridic: art. 6 alin. (1) lit. a) si f) din GDPR, respectiv consimtamantul dumneavoastra si interesul legitim al UNIV STONE ARG SRL.
Va atragem atentia ca in urma introducerii datelor cu caracter personal ale dumneavoastra in una dintre sectiunile acestui website, va exprimati acordul expres si neechivoc pentru ca
detinatorul website-ului sa poata folosi aceste date in scopul pentru care ati furnizat datele respective.
 
3. MODALITATI DE PRELUCRARE A DATELOR CU CARACTER PERSONAL SI TRANSFERUL ACESTOR DATE
UNIV STONE ARG SRL prelucreaza datele dumneavoastra cu caracter personal pentru perioada de timp necesara executarii contractelor, a conformarii cu obligatiile legale specifice domeniului nostru de activitate sau conform termenelor de prescriptie aplicabile sau pentru respectarea obligatiilor de arhivare impuse de legislatia aplicabila (spre exemplu, cele specifice domeniului fiscal si financiar-contabil).
Dupa incheierea perioadei de stocare, datele cu caracter personal vor fi sterse din sistemele informatice sau transformate in date anonime in masura in care va fi necesara utilizarea acestora in scopuri de cercetare statistica.
Datele dvs cu caracter personal pot fi transmise colaboratorilor in scopul executarii contractelor de achizitie de marfuri, respectiv in scopul finalizarii/livrarii comenzilor. Spre exemplu, datele dumneavoastra vor fi transmise catre firmele de curierat, in cazul in care optati pentru livrarea comenzii prin curier.
Exista situatii in care este posibil ca datele dumneavoastra sa fie transmise avocatilor, consultantilor, expertilor, instantelor de judecata, institutiilor sau autoritatilor publice si auditorilor nostri, precum si furnizorilor de servicii si sisteme IT si Furnizorilor de servicii de remarketing/retargeting. In situatii speciale, la solicitarea organelor judiciare sau a autoritatilor publice, pot fi transmise si catre acestia datele dumneavoastra cu caracter personal.
Website-ul este disponibil doar pentru persoane fizice sau juridice care pot incheia contracte valabile in conformitate cu legislatia aplicabila sau care se afla deja in relatii contractuale cu UNIV STONE ARG SRL.
Website-ul si serviciile oferite prin intermediul acestuia nu sunt destinate minorilor. Astfel, prin intermediul website-ului nu sunt colectate datele personale ale minorilor. Daca descoperim ca am colectat neintentionat date cu caracter personal de la un minor vom elimina cu promptitudine datele cu caracter personal ale minorului din inregistrarile noastre.
 
4. DREPTURILE PERSOANELOR VIZATE:
 
Drepturile dumneavoastra cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, astfel cum sunt prevazute in GDPR, sunt urmatoarele:
- dreptul la informare, dreptul de acces la date,
-dreptul la rectificarea datelor,
-dreptul la stergerea datelor,
-dreptul la restrictionarea datelor,
-dreptul de a fi notificat cu privire la rectificarea sau stergerea datelor cu caracter personal,
-dreptul la portabilitatea datelor,
-dreptul de opozitie,
-dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale,
-dreptul de a va adresa autoritatii competente in domeniul protectiei datelor cu caracter personal si instantelor de judecata competente ,
-dreptul de retragere in orice moment a consimtamantului cu privire la prelucrarile care au drept temei consimtamantul (totusi, exercitarea dreptului de retragere a consimtamantului nu va afecta legalitatea prelucrarilor de date cu caracter personal efectuate pe baza consimtamantului liber exprimat inainte de retragerea acestuia , in anumite cazuri (a se vedea scopul statistic de mai sus), datele dvs cu caracter personal vor face obiectul unui proces decizional automatizat (crearea de profiluri) ,
de a va exprima punctul de vedere, precum si de a contesta decizia procesului decizional automatizat (crearea de profiluri),
Drepturile enumerate mai sus nu sunt absolute. Exista exceptii, de aceea fiecare cerere primita va fi analizata astfel incat sa decidem daca este intemeiata sau nu.
In masura in care cererea este intemeiata, va vom facilita exercitarea drepturilor. Daca cererea este neintemeiata, o vom respinge, insa va vom informa asupra motivelor refuzului si asupra drepturilor de a depune o plangere la Autoritatea de Supraveghere si de a va adresa justitiei.
 
5. CUI VA PUTETI ADRESA?
 
Pentru exercitarea acestor drepturi va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata, in atentia responsabilului nostru cu protectia datelor cu caracter personal, la adresa univstone@gmail.com
In cerere se va preciza daca se doreste ca informatiile sa fie comunicate la o anumita adresa (chiar si adresa de e-mail) sau printr-un serviciu de corespondenta care sa asigure predarea in mod personal.
Vom incerca sa raspundem solicitarii dumneavoastra in termen de 30 de zile. Cu toate acestea, termenul poate fi prelungit in conditiile legii, in functie de diferite aspecte, precum complexitatea cererii, numarul mare de cereri primite sau imposibilitatea de a va identifica intr-un termen util.
Daca depunem toate eforturile si nu reusim sa va identificam, iar dumneavoastra nu ne furnizati informatii suplimentare pentru a putea sa va identificam, nu suntem obligati sa dam curs solicitarii.