Program: L-V: 09:00 - 18:00 / S: 10:00 - 15:00 info@universalstone.ro
Piatra Naturala
Transport rapid în toată țara 24/48 h
+40 722 942 544

Întrebări frecvente.

Piatră naturală.

Întrebări frecvente

Programul de functionare al showroom-ului din Str.Oborului nr.1 este de Luni-Vineri de la ora 9:00 - 18:00

Tinem sa precizam faptul ca este foarte important sa te asiguri ca atunci cand ne-ai trimis cantitatile necesare proiectului te-ai consultat cu montatorul si ca toate dimensiunile sunt corecte.

Comenzile se pot efectua atat online, pe www.universalstone.ro dupa ce ai accesat contul realizat pe site (adaugand in cosul de cumparaturi produsele dorite si verificand suma totala in aceeasi sectiune) dar si in showroom unde consultantul va intocmi comanda.

Cumparatorul are dreptul sa notifice in scris vanzatorul ca renunta la produsele achizitionate, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produselor, prevederi contractuale aplicabile doar cumparatorilor persoane fizice si poate returna produsul (produsele) in acelasi termen de 14 zile. Renuntarea la cumparare in termen de 14 zile se poate aplica doar pentru produsele comandate si achizitionate online.

Comenzile care au fost ridicate de la sediul/punctele de lucru ale vanzatorului sau au fost transportate prin mijloacele proprii ale UNIVERSAL-STONE direct la cumparator nu sunt considerate comenzi la distanta, intrucat pot fi vizualizate, verificate si acceptate personal, ca si corespunzatoare cu scopul si nevoile cumparatorului.

Produsul sau produsele ce urmeaza sa fie returnate trebuie sa se afle in aceeasi stare in care a fost livrate de catre UNIVERSAL-STONE (in ambalajul original cu toate accesoriile care l-au insotit).

Cumparatorul va trebui sa suporte costurile suplimentare aferente returnarii produselor in caz de retragere.